çilingirfuari

çilingir fuari

 

Anahtarcim.com ile nişantaşı çilingir firmamız ile birlikte düzenlenen bilgilendirme ve tanıtım semineri 1 hafta önce yapıldı! Gerçekleşen seminere Anahtarcılar ve Çilingirler ve Ayrıca esnaf odası başkanı Hasan Polat Türkiye Anahtarcılar Federasyonu başkanı Sinan bakkal Kayseri Saatçiler ve Çilingirler odası başkanı Zeki yüksek sakarya Anahtarcılar dernei Şaban Asral ve Türkiyenin bazı illerinden anahtarcılar katıldı. Bizde orada Stanttımızı sunduk

Hasan Polat : Teknolojiye Ayak uydurarak mesleğimizde daha ileri gitmeyi hedefliyoruz!

Yapılan seminerde açılış konuşmasını yapmak üzere Ankara Anahtarcılar ve Çilingirler Esnaf odası başkan Hasan polat davet edildi. Hasan Polat açılış konuşmasında seminer dolayısıyla kendilerini bir araya getiren Anahtarcim.com ve Firmamızı teşekkürlerini belirtti. Ayrıca yurtiçi ve yırtdışından gelen meslektaşları ve temsilcileri bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.Başkan Hızla gelişen teknoloji ile birçok meslek dalında olduğu gibi biz anahtarcılar ve çilingirler de teknolojiye ayak uydurarak mesleğimizde daha ileri gitmeyi hedefliyor ve bunun için daha çok çalışıyoruz. Gelişen son teknoloji ürünlerini ülkemizde görmek ve bu ürünlerin meslektaşlarımız tarafından kullanılmalarını görmek gerçekten gurur vericidir. Bu bağlamda mesleğimiz adına bu son teknoloji ürünlerini ülkemize getiren kurum ve kuruluşlara da çok teşekkür ederim.

Sinan Bakkal : Esnafımız en çok ucuz anahtar yapanlardan şikayetci !

Ankara Anahtarcılar ve Çilingirler esnaf odası başkanı Hasan polat konuşmasının ardından kürsüye geçen türkiye anahtarcılar federasyonu başkanı Sinan bakkal esnafın en çok ucuz  anahtar yapanlardan şikayetçi olduğunu belirtti. Bu olay saygının bittiğinin bir göstergesi olduğunu ifade eden Bakkal, herkesin başkarlını da ziyaret etmezse ve bu gibi toplantılara uğramazsa bu şekilde haksız rekabetin devam edeceğini belirtti. Bu toplantıların herkesin birbiriyle kaynaşmasında çok etkili olduğunu söyleyen Bakkal bu işi yapanlara çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Zeki yüksel Yapılan Seminerlerin Devamını temenni etti !

Kayseri saatçiler ve Çilingirler odası başkan yardımcısı zeki yüksel ise bu semineri yapanlara teşekkürlerini bildirerek Seminerlerin devamını yapılmasını dileyerek konuşmasını bitirdi.

Şaban Arsak, ” Sürüden Ayrılanı Kurtlar Kapar ”

Sakarya anahtarcılar derneği başkanı şaban arsak yaptığı konuşmada bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Herkesin biribiriyle birleşmesi gerektiğini belirten Arsak, ” Bir bütün içinde heraket etmemiz gerekir. Sürüden ayrılanı kurt kapar eğer bu bağı koparırsak hepimizin sonu kötü olur. Bunu yaparken de rekabetle husumeti birbirinden ayırmamız gerekir diyerek konuşmasını noktaladı.

Ali İnal ” Bizleri teknolojiyle yakından takip etme imkanı veren yetkililere teşekkür ediyorum ”

Seminere Burdurdan katulan Anahtarcı Ali inal yapılan seminer hakkında görüşlerini paylaştı. Yaptığı konuşmada ali inal ” Bizleri teknoloji tecrübe ve ticaret yönünden bilgilendirmek için meslektaşlarımızı bir araya getirip tanıştırmak ihtiyaç ve sıkıntılarımızı gidermek için yapılan semineri gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum. Bu seminerlerin devamının gelmesini talep ediyorum dedi. Ali inal böylesine yararlı toplantı ve seminerlerin değerini bilmek gerektiğini ifade etti. Bu seminere katılanlara ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten Ali inal Anahtarcılık Çilingirlik yapan evinin ve otomobilinin kapısını açamayanların yardımına koşan kapısının açılmasıyla huzura kavuşan kişilerin hem parasını hemde duasını alan siz değerli meslektaşlarıma da davete icabetlerinizden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Leave Comment

Hemen Ara